Vragen? 0856202167 info@isosun.nl

Laatste update: 19 maart 2020
De geplande en toekomstige woninginspecties & isolatiewerkzaamheden zullen voorlopig doorgaan mét gepaste maatregelen. In verband met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de aangescherpte richtlijnen van de overheid en het RIVM, vragen wij uw begrip en medewerking bij de volgende maatregelen. Hieronder kunt u lezen wat dit voor u als klant van IsoSun betekent.

Tijdens woninginspecties:

  • De adviseur geeft u geen hand bij ontvangst en vertrek, daarnaast houdt hij zich aan de gepaste afstand van minimaal 1,5 meter.
  • Het inspecteren en inmeten van uw woning zal buitenshuis gebeuren.
  • De adviseur zal de offerte contactloos opmaken. U kunt de offerte, naar eigen voorkeur, in uw brievenbus of per e-mail ontvangen.

Tijdens isolatiewerkzaamheden:

  • De monteurs geven u geen hand bij ontvangst en vertrek, daarnaast houden zij zich aan de gepaste afstand van minimaal 1,5 meter.
  • De isolatiewerkzaamheden zullen voornamelijk buitenshuis gebeuren. De monteurs zullen uw woning niet betreden als dit niet noodzakelijk is.

We verwachten met deze maatregelen dat we onze werkzaamheden zonder problemen kunnen uitvoeren. Voor vragen staan we u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 0856202167 of u kunt ons een e-mail sturen naar info@isosun.nl

Team IsoSun wilt u alvast bedanken voor uw begrip en medewerking!

 

Met vriendelijke groet,
Team IsoSun