EPS Parels

Voor het isoleren van spouwmuren kunnen we EPS parels gebruiken. EPS in EPS parels staat voor Expanden poly-styrene, een karakteristieke en vrijwel altijd witte kunststof met een hoge isolatie waarde. Dit maakt EPS parels geschikt als isolatie.

Gratis advies & Offerte

Nu ook de nieuwe hr++ grijze eps parels zwarte parels en zilvergrijze eps parels.

De EPS parels zijn kleine bolletjes van wit kunstof wat vroeger ook wel tempex, piepschuim of PS-hardschuim genoemd werd. Door het kleine formaat van de EPS parels zijn deze zeer geschikt voor na isolatie omdat we deze gemakkelijk in de spouw kunnen blazen. Hiervoor worden kleine gaten in de voegen gemaakt en is slijp of hakwerk overbodig. Achteraf zal er van deze ingreep niets meer te zien zijn.

Isosun is erg overtuigd van de EPS parels en geeft daarom 15 jaar schriftelijke garantie op de isolatie in uw spouwmuur. Er zijn ook diverse andere manieren van isoleren. Dit geldt voor de spouw en voor andere plaatsen in uw huis. Een goed geïsoleerd huis zal u kosten op uw energierekening doen besparen.

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar 0499 – 37 60 58 of stuur een mailtje naar info@isosun.nl

Referenties

family-01

Fam. Dekkers

“Doordat we een goed gespecificeerde offerte kregen met meerdere opties konden we een goede keuze maken. Nadat IsoSun de spouwmuurisolatie met HR++ EPS parels had gevuld  voelden wij gelijk verschil. We hadden verder geen enkel probleem ondervonden.”

family-02

Fam. de Groot

“Wij kregen een zeer duidelijke uitleg van de offerte en dat heeft ons overtuigd om voor IsoSun spouwmuurisolatie te kiezen. Alles is goed verlopen en correct afgehandeld.”

family-04

Fam. Meulendijk

“De spouwmuurisolatie is zo efficiënt gedaan, en zo snel, ik was oprecht verbaasd. Ze waren hier om precies 8:00 in de ochtend. De klus was al vroeg in de namiddag klaar. Daarna werd er opgeruimd en waren ze al gereed om te gaan. Ik ben een zeer tevreden klant.”

 • Bel me terug

  • Voer a.u.b. een waarde in tussen 8 en 8.
 • De garanties van IsoSun op uw spouwmuurisolatie

  • Energiebesparend
  • Oog voor uw gezondheid
  • Waardestijging huis
  • Hoger comfort
  • Milieuvriendelijk
  • 15 Jaar Garantie

Op zoek naar spouwmuurisolatie? Vraag online een spouwmuurisolatie offerte aan

WordPress Lightbox
VACATURES