fbpx

IsoSun neemt u graag mee in het proces van spouwmuurisolatie. Een spouwmuur is eigenlijk twee losse muren met ruimte ertussen. Deze ruimte vullen wij in met UniPearls, EPS-parels. Het vullen van isolatiemateriaal heet spouwmuurisolatie. Als uw huis tussen 1930 en 1975 is gebouwd, kan spouwmuurisolatie interessant zijn voor u. Woningen voor 1930 hebben meestal geen spouwmuur en huizen na 1975 zijn vaak al gebouwd met isolatie.

Spouwmuurisolatie levert u veel voordelen. Het zorgt voor een lager gasverbruik, een comfortabel binnenklimaat en woningisolatie is goed voor je portemonnee en het milieu. U kunt fiks besparen zonder te verbouwen. Maar.. hoe gaat dat in zijn werk?


Stap 1)
: U heeft besloten om uw spouwmuur te laten isoleren maar hoe ziet uw spouwmuur eruit? Wij doen een endoscopisch onderzoek: met een camera in de spouw kijken wij in welke staat uw spouw is. U kunt bij IsoSun gratis een spouwmuurcheck aanvragen via deze link. Onze adviseur komt kijken of de spouw schoon is, er geen obstakels zijn en hoe diep de spouw is. Daarnaast neemt onze adviseur de afmetingen op.


Stap 2)
: In de voegen van de gevel boren wij om de zoveel centimeter kleine gaten in de buitenmuur.


Stap 3):
Het isolatiemateriaal wordt in de muur gespoten. Van buitenaf wordt de spouw gat voor gat opgevuld met ons isolatiemateriaal. U ziet dat de UniPearls door de slang in de spouwmuur wordt gespoten. Gat voor gat, van beneden naar boven, wordt u huis geïsoleerd.


Stap 4)
: De gaten worden gedicht. Tot slot voegen wij uw muur dicht. Je ziet niet meer dat er gaten zaten. Er worden ook ventilatie gaten voor een ventilatierooster aangebracht. Voor en achter het huis wordt er een ventilatie aangemaakt.

En voilla! Het klusje is binnen een dagdeel geklaard. Met deze handeling kunt u rekenen op een lager gasverbruik, een comfortabel binnenklimaat en kostenbesparing.