fbpx

Vraag advies
aan uw
vakspecialist
over woningisolatie

Vraag advies aan uw
vakspecialist over woningisolatie

Vraag advies
aan uw
vakspecialist over
woningisolatie

Veel gestelde vragen

De installateurs van IsoSun zijn dagelijks in de weer om woningen in Nederland en België te isoleren. In onze toekomstplannen hebben we er 10 jaar voor uitgetrokken om alle woningen met bodemisolatie, dakisolatie of spouwmuurisolatie te verduurzamen. Regelmatig voeren we campagnes om de voordelen van collectieve woningisolatie onder de aandacht te brengen.  Vanzelfsprekend houden we bij onze dagelijkse werkzaamheden rekening met uw wensen. De kans bestaat dat u vragen heeft over woningisolatie. Op de meest gestelde vragen geven we in onderstaand overzicht antwoord.

Staat uw vraag er niet bij?  Schroom dan niet om te bellen of te mailen en uw vraag te stellen.

Algemene vragen
Wat is een geïsoleerd huis?

Isolatie heeft veel voordelen, waaronder een aangenamere leefomgeving. Een goed geïsoleerd huis is daarom een comfortabel huis om in te leven.

Als objecten warmer zijn dan hun omgeving, hebben deze de neiging om hun warmte af te staan om in evenwicht te blijven met hun omgeving. Dit gebeurt op drie manieren. Ten eerste is er sprake van geleiding, dat wordt veroorzaakt doordat de deeltjes in een vaste stof trillen. Doordat deze trillingen worden doorgegeven, wordt langzaam maar zeker het hele materiaal verwarmd. Ten tweede is er sprake van stroming, waarbij door temperatuurverschillen op grotere schaal vloeibaar of gasvormig materiaal wordt verplaatst. Lucht- en waterstromingen zijn hier een voorbeeld van. Ten derde en ten slotte is er sprake van straling wanneer de warmte van een object, dat wil zeggen de trilling van de deeltjes, in elektromagnetische straling wordt omgezet. De omgeving absorbeert deze straling, waarop het object afkoelt en de omgeving opwarmt. Een woning in de winter is een voorbeeld van zo een object dat warmer is dan zijn omgeving. De warmte die van binnen komt wordt onder andere via de buitenwanden naar buiten geleid. Om dit warmteverlies te beperken en te zorgen dat de temperatuur binnen gelijk blijft, moet de warmte-uitwisseling tussen binnen en buiten verstoord worden. Dit proces heet isolatie.

Er zijn verschillende manieren hoe u uw huis kunt isoleren met IsoSun: Spouwmuurisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Deze drie isolatievormen hebben allemaal andere eigenschappen en hebben allemaal verschillende materialen vereisten. Dakisolatie beperkt warmteverlies via het dak door middel van de binnen isolatie met UniPearls. Voor meer informatie.
Bodemisolatie zorgt ervoor dat er ondervloers of bovenvloers nauwelijks warmte verloren gaat via je vloer. Door middel van spouwmuurisolatie wordt voorkomen dat warmte verloren gaat via de muur, door de spouw te vullen met isolatiemateriaal zoals parels en foam.

Meer informatie

Hoe lang gaat isolatie mee?

In de meeste gevallen is isoleren een investering voor de levensduur van je huis. Het is dan wel noodzakelijk dat je isolatiematerialen gebruikt die niet vervormen en niet kunnen vergaan. Isolatiematerialen van IsoSun hebben certificaat van de SKGIB. Dit betekent dat het isolatiemateriaal is goedgekeurd op levensduur. We gebruiken voor spouwmuur het isolatiemateriaal UniPearls. U leest op deze pagina meer informatie over dit product.

Wat kost isolatie?

Om uw woning te isoleren, moet u een bepaald bedrag investeren in goede isolatie. Natuurlijk wilt u van tevoren weten wat u precies moet betalen voor een betere isolatie voor uw woning. De kosten die u hiervoor moet betalen, zijn echter afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de soort isolatie die u aan wil schaffen voor uw woning, de hoeveelheid oppervlakte dat geïsoleerd moet worden, maar ook aan het aantal arbeidsuren dat in het isoleren van uw woning gestoken moet worden.

De kosten voor isoleren: vraag onze deskundige om advies!

Omdat de kosten van het isoleren van een woning afhankelijk zijn van diverse factoren, kunnen wij u geen gemiddelde kostprijs geven voor dit project. Wilt u de kosten van uw woningisolatie achterhalen, dan kunt u het beste contact opnemen met ons via dit offerteformulier. Onze isolatiespecialist kan u vervolgens advies geven over de isolatie die u nodig heeft en u bovendien vertellen wat deze isolatie (ongeveer) kost. Bij dit vrijblijvend advies kunt u vrijblijvend een offerte verwachten.

Wanneer heb ik mijn investering terugverdiend?

De periode waarin je investering in spouwmuurisolatie is terugverdiend is afhankelijk van het type woning waarover je beschikt. Globaal gezien ligt de terugverdientijd echter altijd tussen de 3 en maximaal 4 jaar. U heeft ook nog eens recht op subsidie.

Subsidies

Spouwmuurisolatie
Wat is de spouw?

De spouw is een ruimte die is terug te vinden tussen de buitengevel en de binnenmuur. De aanwezigheid van deze spouw moet ervoor zorgen dat vochtdoorslag van buiten naar binnen wordt voorkomen. Baksteen beschikt over poreuze eigenschappen die ervoor zorgen dat het mogelijk is dat water omhoog trekt. Door een ventilatie te voorzien in de spouw wordt ervoor gezorgd dat aanwezige waterdamp wordt afgevoerd waardoor de muur uitdroogt. Het is een groot misverstand dat een spouw werd toegepast in alle type woningen. Alleen huizen die werden gebouwd tussen 1930 en 1975 beschikken doorgaans over een lege spouwmuur (dus zonder spouwmuurisolatie). Tegenwoordig is het al dan niet aanwezig zijn van een dergelijke ruimte tussen de buitengevel en de binnenmuur afhankelijk van het type constructie waar gebruik van wordt gemaakt.

De functie van de spouw mag inmiddels duidelijk zijn en hoe interessant de aanwezigheid van een spouwmuur ook kan zijn, het moet gezegd worden dat er ook de nodige nadelen aan verbonden zijn. Standaard is een spouw in het merendeel van de gevallen namelijk niet geïsoleerd. Dit zorgt ervoor dat er via de spouwmuur een aanzienlijk warmteverlies kan optreden wat zorgt voor een hogere energiefactuur. Wil je ervoor zorgen dat de kosten van jouw energiefactuur binnen de perken blijven? Dan is het aanbrengen van isolatie in de spouw ongetwijfeld een interessante keuze!

Advies over spouwmuurisolatie?

Wat kost spouwmuurisolatie?

Wat is de prijs voor spouwmuurisolatie? Dit is een vraag dat ons veel wordt gesteld. Veel woningeigenaren denken dat het isoleren van de woning een grote investering is maar dit is niet het geval. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is juist relatief goedkoop.

Eenmalige investering
Spouwmuurisolatie is een eenmalige investering, je kan hier tientallen jaren plezier van hebben. Wij geven ook een garantie van 15 jaar. De ingreep is relatief eenvoudig en hierdoor is je woning binnen één dag geïsoleerd.

Prijs afhankelijk van materiaal
De prijs is afhankelijk van het soort isolatiemateriaal waarvoor je kiest. Wij hebben de keuze uit UniPearls, EPS-parels en IsoFoam. Zie materialen. Naast het soort isolatiemateriaal is het ook afhankelijk van de aantal vierkante meters dat je wilt laten isoleren. Welke materiaalsoort het beste past in jouw situatie kan het beste worden bepaald door een vakkundig isolatie adviseur. Hier vraag je geheel vrijblijvend een offerte aan.

Terugverdientijd van 3 tot 5 jaar
Gemiddeld kan je 20 tot 25 procent per jaar op je energierekening besparen met spouwmuurisolatie. De jaarlijkse besparing kan je bij elkaar optellen en dan weet je hoelang het duurt voordat je de kosten voor spouwmuurisolatie hebt terugverdient. De exacte terugverdientijd kunnen we niet zeggen. Gemiddeld genomen zijn de kosten spouwmuurisolatie 3 tot 5 jaar terug te verdienen.

Op basis van een vrijblijvende isolatie analyse bepaalt de isolatie expert of spouwmuurisolatie mogelijk is, wordt de terugverdientijd van je investering berekend en maakt hij vrijblijvend een offerte op maat van jouw woning. 

Offerte op maat voor spouwmuurisolatie?

Waar staat R-waarde (Rd-waarde) voor?

RD is een gedeclareerde rekenwaarde en wordt ook wel R declared genoemd. De afkorting is dan Rd-waarde. De RD-waarde geeft aan hoe groot de warmteweerstand van het isolatiemateriaal bij die dikte is. Kort gezegd, de Rd-waarde geeft aan hoe goed een isolatiemateriaal in de dikte isoleert. Hoe hoger deze waarde, hoe beter is de thermische isolatie. De R-waarde wordt berekend door de dikte van het isolatiemateriaal (in meters) te delen door de Lamdawaarde. Zo bereken je de Rd-waarde: RD [m2K/W] = dikte [m] / λ [W/mK]. De R-waarde is belangrijk omdat je ermee kunt uitrekenen hoe dik je een bepaald isolatiemateriaal moet aanbrengen.

De Rd-waarde is ook belangrijk voor het verkrijgen van een subsidie. Bij ons zit je goed met de Rd-waarde voor subsidie, onze Rd-waarde zijn geschikt voor het verkrijgen van een mooie subsidie.

Zijn er subsidiemogelijkheden voor spouwmuurisolatie?

Er zijn zeker mogelijkheden voor subsidie als je spouwmuurisolatie toepast. Je leest hier alles over op onze subsidie pagina.

Subsidie pagina

Geeft aanbrengen van isolatie overlast in/aan mijn woning?

Over het algemeen zal je niet veel last hebben van de isolatie werkzaamheden. Bodemisolatie is meestal in een halve dag gebeurt. Wij zijn niet te vroeg in de ochtend of te laat in de avond aan het klussen, zo heeft niemand er veel last van. Bodemisolatie heeft geen breek- of sloopwerk nodig.

Bij spouwmuurisolatie is de klus meestal al binnen een halve dag gedaan, afhankelijk van de grote van de gevel. De werkzaamheden voor het vullen van de spouw gaat allemaal van buitenaf.  De buitenmuur/gevel moet wel bereikbaar zijn. Hierbij gaat het onder andere om het boren van gaten en het vullen van de spouw met UniPearls. De UniPearls EPS-parels worden via de gaten in de spouw ingespoten, dit heeft een minimaal geluid en geeft bijna geen overlast. Voorwerpen en planten die voor de buitenmuur/gevel staan moeten soms (tijdelijk) verwijderd worden. Dit gebeurt vrijblijvend in overleg met onze isolatie adviseur en zal je hiervoor duidelijke instructies geven indien nodig.

Dit kan je hier gratis aanvragen

Heeft spouwmuurisolatie zin bij mijn woning?

Spouwmuurisolatie heeft zin als je woning natuurlijk een spouwmuur heeft. Maar hoe weet je nou of jouw woning een spouwmuur heeft? De belangrijkste factor om te achterhalen of jouw huis een spouwmuur heeft is het bouwjaar van de woning. Onze isolatie adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om een endoscopisch onderzoek te doen. Tijdens dit onderzoek kijkt de expert in de muur om te kijken hoe de spouw eruitziet en of het zin heeft om de spouw te isoleren. Hierna maakt hij een vrijblijvende offerte op maat.

Bouwjaar woning 1920 tot 1975

Als je een woning hebt dat is gebouwd tussen 1920 tot 1975 heeft je woning hoogstwaarschijnlijk een spouwmuur. De kans is groot dat de spouw niet geïsoleerd is. Hierdoor gaat er warmte uit het huis verloren en heb je een hoge energierekening. Het wooncomfort en de energierekening wordt verbeterd nadat de spouw is geïsoleerd en wordt door ons zeker aangeraden. Onze isolatie expert komt vrijblijvend bij jou langs om een onderzoek te doen van de spouw. Op basis van de analyse bepaalt de isolatie expert of spouwmuurisolatie mogelijk is, wordt de terugverdientijd van je investering berekend en maakt hij vrijblijvend een offerte op maat van jouw woning. Dit kan je hier gratis aanvragen.

Bouwjaar woning 1975

Als je een woning hebt dat is gebouwd na 1975 heeft je woning hoogstwaarschijnlijk een spouwmuur die al geïsoleerd is. De kans dat er al spouwmuurisolatie aanwezig is, wordt groter als je woning gebouwd werd na 1987. Het isolatiemateriaal in deze spouwmuren laat vaak de wensen over. De isolatie is ingezakt of is veel minder isolerend dan onze innovatieve isolatiematerialen. Wij bieden een oplossing voor deze spouwmuren met IsoFoam.

Bouwjaar woning 1920

Als je een woning hebt voor 1920 heeft jouw woning hoogstwaarschijnlijk geen spouwmuur. Je kan dan overwegen om op een andere manier je muur te isoleren. IsoSun biedt deze mogelijkheid aan, je kan vrijblijvend een advies aanvragen. Onze isolatie expert komt vrijblijvend langs om te kijken wat een passende oplossing is aan jouw woning.

Dit kan je hier gratis aanvragen

Bodemisolatie
Wat is een kruipruimte?

Zoals de naam reeds laat vermoeden is een kruipruimte een beperkte ruimte die zich onder de vloer bevindt. Eigenlijk vormt deze ruimte het compartiment tussen de topvloer van een woning en de fundering. Ongewenstheden die bijvoorbeeld vanuit de fundering een weg naar boven hebben gevonden kunnen op deze manier niet meteen de woning beïnvloeden. Dit wil niet zeggen dat met name vocht geen impact kan hebben op het leefklimaat in huis. Net omwille van die reden en omdat er ook via de vloer warmteverlies kan optreden kiezen mensen ervoor om een eventueel aanwezige kruipruimte te laten isoleren.

Eén van de meest voorkomende plaatsen om toegang te krijgen tot de aanwezige kruipruimte bevindt zich achter de voordeur of in een mogelijke opbergruimte onder de trap. In principe zal je zelden of nooit toegang moeten hebben tot de kruipruimte, alleen wanneer er een probleem optreedt met de leidingen is dat het geval. Bij IsoSun isoleren we de kruipruimte voornamelijk met EPS-parels van UniPearls.

Advies voor bodemisolatie?

Wat is bodemisolatie?

Bodemisolatie is een isolatiemiddel dat op de bodem van de kruipruimte wordt aangebracht. De isolatie wordt dus niet tegen de vloer aan geplaatst, maar ligt op de bodem van de isolatieruimte en houdt op deze manier het vocht uit de grond tegen.

Bodemisolatie: wanneer is het interessant?

Bodemisolatie wordt aangebracht om vochtproblemen door een vochtige kruipruimte te verhelpen. Door de isolatie op de bodem van de kruipruimte aan te brengen, kan het vocht uit de kruipruimte namelijk niet meer omhoogtrekken. Dit betekent dat u geen vocht- en schimmelproblemen meer heeft op uw vloeren en muren, maar ook dat u van die vieze en muffe lucht door uw vochtige kruipruimte verlost bent. Ook helpt bodemisolatie bij overlast van slakken en muggen, het voorkomen van rottende vloerbalken en een hoge luchtvochtigheid in huis.

Hoe werkt bodemisolatie?

Vocht zoekt altijd het koudste punt op. Ten opzichte van de verwarmde woonruimtes, is dat in een woning de bodem van de kruipruimte. Bij een temperatuurverschil boven en onder de vloer van minimaal 3ºC, zal het vocht op de bodem van de kruipruimte naar boven verdampen.

Wat kost bodemisolatie?

U betaalt de materiaalkosten en de arbeidskosten van de isolatie-monteurs. De arbeidskosten vallen onder het lage 9% btw-tarief. Wat je precies moet betalen voor de werkzaamheden en het isolatiemateriaal is afhankelijk van verschillende factoren. De kosten zijn afhankelijk van het te isoleren oppervlak, het gebruikte materiaal en onze tarieven.

De kosten van bodemisolatie achterhalen
De beste manier om erachter te komen wat bodemisolatie nou precies kost bij jouw huis, is door een gratis offerte aan te vragen. Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen via ons offerteformulier (link offerteformulier). Onze isolatie-expert komt vrijblijvend uw huis opmeten en doet een isolatie-onderzoek. Vervolgens maakt hij een gratis offerte op.  In deze offerte komt u erachter wat de precieze kosten zijn voor bodemisolatie.

Advies over bodemisolatie?

Dakisolatie
Hoe werkt dakisolatie?

Als je de verwarming inschakelt in je huis, stijgt deze warme lucht automatisch op. Warme lucht is een hittebron dat vanzelf omhooggaat. Als je dak niet goed geïsoleerd is, gaat de warmte van de verwarming door kieren en gaten naar buiten. Het gevolg is dat je veel moet stoken en het niet gemakkelijk en snel warm wordt in je huis.

Dakisolatie tegen het verlies van warmte
Er wordt isolatiemateriaal tegen de binnenzijde van het dak van je woning geplaatst. Het isolatiemateriaal zorgt dat de kieren en gaten in het dak gedicht wordt. Daarnaast kan de warmte in je woning niet door het materiaal van het dak komen. Als je de verwarming aanzet, wordt de warmte tegengehouden door de isolatie en blijft de opgestegen warmte in huis. Je hoeft hierdoor minder te stoken en het is altijd lekker warm in huis.

Doordat je minder hoeft te stoken, ben je minder geld kwijt aan het verwarmen van je woning. Zo bespaar je op de energierekening.

Wat kost dakisolatie?

Je kan het dak van je woning niet zelf isoleren. Dit betekent dat je niet alleen materiaalkosten maar ook de arbeidskosten betaald voor onze isolatie-monteurs. Maar wat kost dakisolatie nu precies?
De totale kosten van de dakisolatie klus zijn afhankelijk van diverse factoren, daarom is het lastig om een gemiddelde prijs voor dakisolatie te geven. We kunnen je wel vertellen hoe je de totale kosten van dakisolatie gemakkelijk kunt achterhalen.

Een offerte aanvragen voor de dakisolatie kosten
De beste en snelste manier om de prijs voor dakisolatie te achterhalen, is door een offerte aan te vragen via ons offerteformulier (link offerteformulier). Deze aanvraag is geheel vrijblijvend, ook de offerte die onze isolatie-expert opmaakt is geheel vrijblijvend. In deze offerte kom je erachter wat de precieze kosten zijn voor je woning.

Hoeveel bespaar ik met dakisolatie?

Door dakisolatie te plaatsen, kan de warmte in je huis niet meer door het dak naar buiten ontsnappen. Het gevolg is dat je dan minder hoeft te stoken om een fijne temperatuur te krijgen in huis. Je moet je geld eerst investeren in dakisolatie maar deze investering verdien je al snel terug door de kostenbesparing op je energierekening.

De besparing van dakisolatie
Zonder dakisolatie verliest je woning ongeveer 30 procent van de warmte door het dak. Als er veel kieren en gaten in het dak van je woning zit, dan is het verlies van de warmte veel groter. Door dakisolatie te laten plaatsen, gebruikt u gemiddeld 30 procent minder warmte om je woning te verwarmen dan op dit moment doet. Dit resultaat tot een en enorme besparing op je energierekening, enkel door isolatiemateriaal tegen het dak van je woning te laten plaatsen.

De exacte besparing van dakisolatie voor je woning, wordt gedaan door onze isolatie-expert. Via dit (offerte link) offerteformulier kan je vrijblijvend een advies op maat opvragen. Onze isolatie-expert maakt een vrijblijvende offerte op basis van de metingen die hij heeft opgedaan aan je woning. Onze isolatie-expert kan je ook veel meer vertellen over de totale besparing van deze isolatie.

De isolatie-expert geeft vrijblijvend advies op maat!

Komt mijn huis in aanmerking voor dakisolatie?

In de meeste gevallen is het mogelijk om een dak te isoleren. Daken kunnen zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant geïsoleerd worden.

De isolatie-expert geeft vrijblijvend advies op maat!

Heb ik overlast als er dakisolatie wordt aangebracht in mijn woning?

Het aanbrengen van binnendakisolatie is geen grote verbouwing. Een dak van ongeveer 60m2 isoleren we doorgaans in 1 dag.

De isolatie-expert geeft vrijblijvend advies op maat!

Adviesgesprek
Kosten isolatie

Verschillende factoren bepalen de prijs van woningisolatie. Bij spouwmuurisolatie spelen bijvoorbeeld de soort voeg, de diepte van de spouw en het eventuele gebruik van een hoogwerker een rol. In de meeste gevallen is het maken van een prijsopgave maatwerk. Als u interesse heeft, komt onze isolatie-expert op locatie een kijkje nemen en uw woning opmeten. Aan de hand van zijn ervaringen ontvangt u vervolgens een op maat gesneden voorstel.

Offerte

Onze isolatie-expert zet een op maat gesneden offerte op papier. Om dit voorstel te doen, komt hij op locatie een kijkje nemen en uw woning opmeten. In het voorstel houdt hij rekening met eventuele bijzonderheden aan uw woning. Denk aan het aantal vierkante meter dat geïsoleerd moet worden en de specificaties van de gevel, de kruipruimte en het dak.

Aanvraag woningisolatie
Insturen offerte

Na de inspectie op locatie en het opmeten van uw woning ontvangt u een offerte per mail. Gaat u akkoord met het voorstel van IsoSun om uw woning te isoleren? Uw goedgekeurde en ondertekende offerte stuurt of mailt u naar IsoSun. Onze planner maakt vervolgens een afspraak wanneer onze installateurs uw woning komen isoleren.

Isolatie op locatie
Voorstel woningisolatie per e-mail

Als uw akkoord op de offerte van Isosun per mail, per post of telefonisch binnenkomt, ontvangt u van de afdeling Planning een voorstel voor een datum waarop onze installateurs uw woning komen isoleren.

Tijdstip woningisolatie

De datum waarop de isolatiewerkzaamheden plaatsvinden, krijgt u per mail door. Een dag voordat onze installateurs de werkzaamheden uitvoeren, geeft de afdeling Planning het exacte tijdstip door. Zo kunt u zich goed voorbereiden.

Garanties en zekerheden
Besparing

De terugverdientijd van spouwmuurisolatie bedraagt plusminus 4 jaar. Per woningtype heeft Milieu Centraal een terugverdien- en besparingsmodel ontwikkeld. Bij dit model wordt uitgegaan van het gemiddelde verbruik per woningtype. Uw verbruik kan hier uiteraard van afwijken.
Milieu Centraal heeft de volgende besparingen berekend:

  • Tussenwoning: € 250,-
  • Hoekwoning / 2-onder-1-kap woning: € 650,-
  • Vrijstaande woning: € 950,-
Certificaat

Als de installateurs van IsoSun uw woning geïsoleerd hebben, ontvangt u per mail een certificaat.

Subsidies & premies
Recht op subsidie

Gemeentes in Nederland en België hanteren verschillende richtlijnen voor subsidies en premies. In de ene gemeente heeft u recht op subsidie, in de andere gemeente is de subsidiepot leeg. Wilt u weten of u als huiseigenaar in aanmerking komt voor subsidie? Neem dan contact op met uw gemeente.

Aanvragen subsidies

De hoogte van subsidie verschilt per gemeente. De geijkte manier van aanvragen, is het invullen van een subsidieformulier. U stuurt dit ingevulde en ondertekende formulier in combinatie met een kopie van de offerte op naar uw gemeente. Als IsoSun een goedgekeurde subsidieaanvraag ontvangt, kunnen we de isolatiewerkzaamheden inplannen. De website van uw gemeente geeft meer informatie over subsidies en het aanvragen ervan.

Betaling
BTW

IsoSun hanteert op de eindfactuur 2 verschillende BTW-percentages. Bij de arbeidskosten berekenen we een BTW-percentage van 9%, voor materialen gaan we uit van 21%. Beide BTW-percentages zijn door de overheid wettelijk vastgelegd.

Betaalmogelijkheden

Als onze installateurs klaar zijn met het isoleren van uw woning hoeft u niet per direct af te rekenen. U ontvangt per mail een offerte die u per bankoverschrijving binnen de gestelde betalingstermijn van 7 dagen moet overmaken.  

Meer informatie?
+31(0)8 56 20 21 67
info@isosun.nl

Contact

IsoSun BV
Postbus 377  5680 AJ  BEST
De Dintel 9, 5684 PS  BEST
Tel: +31(0)8 56 20 21 67
Mail: info@isosun.nl

Openingstijden

Wij zijn te bereiken op:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 -17:30
Zaterdag en zondag: gesloten

Bank

ABN AMRO Rekening: 4289 69 968 t.n.v. IsoSun
BIC: ABNANL2A
IBAN: NL16ABNA0428969968
KvK nr: 58660704
BTW nr: NL 8531.29.344.B.01

Vestigingen

Vestiging Almere:
Monitorweg 50, 1322 BJ Almere

Vestiging Noordkop
Industrieweg 10, 1775 PV  Middenmeer
(nabij A7 afrit 12 Middenmeer)

Vestiging Uitgeest
Molenwerf 1-A, 1911 DB Uitgeest
(nabij A9 afrit 11 Uitgeest-Noord)

Online ondersteuning op afstand

Voor hulp en ondersteuning op afstand kunt u hiernaast de ISL Online tool downloaden voor IT hulp. U kunt hiernaast op de afbeelding klikken en het downloaden zal automatisch starten. Als u de tool installeert kunt u een nieuwe sessie starten en met de inlogcode kan er met elkaar worden verbonden.

 

Zo doet u mee!

 

Spouwmuurisolatie I IsoSun Nederland I Specialist in spouwmuurisolatie

 

Stap 1
Vul het aanvraagformulier in en stuur het op

 

 

 

Stap 2
IsoSun neemt contact op om een afspraak te maken

 

 

Stap 3
Onze isolatie-expert vertelt je over de mogelijkheden en voordelen

 

 

Stap 4
Je ontvangt onze offerte

 

 

Stap 5
Besluit je om mee te doen? Dan isoleren we je huis in één dag en krijg je 15 jaar garantie

 

Spouwmuurisolatie I IsoSun Nederland I Specialist in spouwmuurisolatie

 

Stap 1
Vul het aanvraagformulier in en stuur het op

 

Spouwmuurisolatie I IsoSun Nederland I Specialist in spouwmuurisolatie

 

Stap 2
IsoSun neemt contact op om een afspraak te maken

 

Spouwmuurisolatie I IsoSun Nederland I Specialist in spouwmuurisolatie

 

Stap 3
Onze isolatie-expert vertelt je over de mogelijkheden en voordelen

 

Spouwmuurisolatie I IsoSun Nederland I Specialist in spouwmuurisolatie

 

Stap 4
Je ontvangt onze offerte

 

Spouwmuurisolatie I IsoSun Nederland I Specialist in spouwmuurisolatie

 

Stap 5
Besluit je om mee te doen? Dan isoleren we je huis in één dag en krijg je 15 jaar garantie